București, 04 Noiembrie 2018

FC Viitorul și-a luat revanșa la Călărași, cu echipa Dunărea, cu același scor din meciul tur

Dunarea-Viitorul-0-1-et-14

Meciul disputat duminică la Călărași, din cadrul primei etape a returului, dintre Dunărea și FC Viitorul, s-a încheiat cu victoria echipei conduse de Gheorghe Hagi, cu scorul de 1-0, același scor cu care echipa Dunărea câștigase la Ovidiu, în prima etapă din tur, care echivala și cu primul meci în Liga 1 pentru echipa din Călărași.  

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Denis Drăguș, cu două minute înainte de fluierul final al arbitrului Iulian Călin. Cu această victorie, FC Viitorul urcă pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu U Craiova, aflată pe locul secund, despărțite de golaveraj.

Meciul a fost unul de bun nivel tehnic, ocaziile de gol alternând de la o poartă la alta. În prima parte a meciului, cea mai mare ocazie de gol a aparținut echipei Dunărea, prin Honciu, în minutul 30, care nu a reușit să-l învingă pe portarul Cojocaru. În partea a doua a meciului, în afara golului înscris de către Drăguș, FC Viitorul a mai avut două situații de gol din faze fixe, ambele executate de Ianis Hagi, în minutele 51 și 83.

Dan Alexa, antrenorul echipei Dunărea, a stat în tribune în această partidă, fiind suspendat, declarând după înfrângerea cu FC Viitorul la televiziunea Digi, următoarele: „Am pierdut un joc, pe care cred că, l-am controlat tactic, Viitorul nu ne-a surprins cu absolut nimic, în afară de acea lovitură liberă a lui Ianis, n-au avut nicio situație de a înscrie. Am avut ocazii mai mari decât ei, am înțeles că am avut și un gol valabil al lui Mediop, anulat pe o greșeală a asistentului Nicoară. Am evoluat bine, dar n-am obținut din păcate nimic.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

U-Craiova-v-FCSB-2-1

Citește și: Devis Mangia: „De undeva de sus, Ilie Balaci a câștigat meciul de azi”

Duminică, pe stadionul îndoliat Ion Oblemenco, după moartea lui Ilie Balaci, Universitatea Craiova a câștigat partida cu FCSB, scor 2-1, din cadrul etapei a 12-a. ...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X