Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Martie 2017

FC Viitorul și Dinamo, au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima partidă a etapei a 1-a din play-off

Viitorul-Dinamo-0-0-play-off

În ultimul meci al primei etape din play-off-ul Ligii 1, FC Viitorul a întâlnit pe Dinamo, scor 0-0, după un meci de bun nivel tehnic, desfășurat luni, pe o ploaie rece și pe o suprafață de joc de nota 10.

Ocaziile de poartă au alternat de o parte și de alta a partidei. Portarii ambelor echipe s-au făcut remarcați, mai ales cel al lui Dinamo. Astfel, în minutul 26, un balon ricoșat din Nedelcearu din 6 metri, putea să intre în propria poartă, dacă Penedo nu apăra. Cristi Ganea nu a putut să-l învingă pe Penedo nici din 6 metri, în minutul 37. O altă interveție deosebită a goalkeper-ului dinamovist a fost cea din minutul 48, când și-a salvat poarta la șutul pe colțul lung al lui Neluț Roșu.

Portarul echipei FC Viitorul, Rîmniceanu, și-a salvat și el poarta cel puțin în două situații de gol pe finalul meciului, la ocaziile lui Nistor, minutul 80 și Nedelcearu, minutul 88.

Suprafața de joc a stadionului din Ovidiu, a rezistat pe o ploaie puternică pe toată durata partidei, datorită unui drenaj bine gândit. Finanțatorul echipei, Gheorghe Hagi, se poate mândri cu acest lucru, întrucât puține terenuri din Europa sunt de același nivel.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după meci la televiziunea Digi, cu privire la suprafața de joc, următoarele: "Ceea ce a realizat Gică Hagi, aici la Ovidiu, trebuie să fie un exemplu pentru toate echipele din Divizia A. Ați văzut, a plouat torențial de astăzi de dimineață și terenul s-a prezentat în condiții extraordinare de a juca fotbal. Ar trebui să avem toate gazoanele din Divizia A, cel puțin la fel, pentru că ar crește calitatea jocului și putem să le cerem mult mai multe la jucători."

După acest rezultat, FC Viitorul ocupă în clasament locul 2, cu același număr de puncte, 27, ca și FC Steaua, care se află pe prima poziție, datorită golaverajului. Dinamo ocupă locul 5, cu 22 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii