București, 03 Februarie 2018

FC Viitorul și Astra Giurgiu, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci al etapei a 23-a

Aurelian-Chitu-ratare

Vineri, pe stadionul din Ovidiu, FC Viitorul a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, scor 1-1, ambele echipe se luptă pentru un loc de play-off, iar rezultatul dezavantajează echipa lui Gheorghe Hagi.

Astra Giurgiu a început excelent jocul, a reușit să deschidă scorul prin Florentin Matei, dintr-un penalty obținut tot de el, în urma faultului în careu comis de portarul Valentin Cojocaru.

În minutul 40, am asistat la un moment de virtuozitate tehnică al lui Ianis Hagi, în careul echipei Astra. După o cascadă de driblinguri, Ianis a fost împiedicat de Mrzljak să continuie faza, dar nu a obținut penalty.

În ultimul minut al primei reprize, gazdele reușesc egalarea prin Aurelian Chițu, un gol marcat cu capul, din centrarea lui Duarte. Tot Aurelian Chițu a mai irosit cele mai mari ocazii de gol din repriza secundă, în minutele 60 și 89, în ambele situații, portarul Iliev a intervenit salvator.

După acest rezultat, Astra Giurgiu ocupă locul 4 în clasament, cu 38 puncte, în timp ce FC Viitorul, ocupă cel puțin provizoriu, locul 5 cu 35 puncte, putând fi depășită de FC Botoșani sau Dinamo.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii