București, 26 Aprilie 2019

FC Viitorul se califică în finala Cupei României, după eliminarea U Craiova, scor general 4-1

../Imagini-003-2019/Ianis-Hagi

Manșa secundă a semifinalei Cupei României, disputată joi la Ovidiu, între FC Viitorul și Universitatea Craiova, s-a încheiat cu scorul de 2-0. După ce și în prima manșă, disputată la începutul acestei luni la Craiova, echipa FC Viitorul reușise să se impună, cu scorul de 2-1, echipa condusă de pe bancă de Gheorghe Hagi se califică în finala Cupei României, unde va întâlni pe 25 Mai a.c., pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Astra Giurgiu.

Golurile echipei FC Viitorul au fost realizate de Ianis Hagi, în minutele 6 și 86. În minutul 53, U Craiova a ratat un penalty prin Nicușor Bancu și totodată șansa de a încerca să răstoarne rezultatul. Astfel U Craiova pierde un obiectiv important al sezonului, câștigarea Cupei României. Dacă va pierde și locul 3 în clasamentul play-off, își va lua adio de la o participare în cupele europene.

Atacantul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, autorul dublei, a declarat după meciul cu U Ctraiova, la televiziunea Digi, următoarele: „Suntem foarte fericiți că am ajuns în prima finală a Cupei, din istoria noastră a clubului. Suntem fericiți că am și câștigat, asta ne-am dorit, chiar dacă obținusem un avantaj încă din prima manșă. Am intrat cu gândul că nu trebuie să primim gol și că trebuie să marcăm 2-3 goluri, ca să putem să stăm liniștiți. Am reușit să facem asta, nu ne-am apărat. Normal, ne-au și controlat, au fost peste noi, cel puțin în a doua repriză. Au avut ocaziile lor, este normal, nu cred că se putea juca doar la o poartă, mai ales cum suntem și noi și ei, două echipe ofensive, care produc fotbal mereu, meci de meci.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Tottenham-v-Man-City

 

Citește și: Tottenham a obținut victorie la limită cu Man City, în prima manșă a sferturilor Champions League

Echipele de pe locurile 2 și 4 din Premier League, Manchester City și respectiv, Tottenham, s-au confruntat marți, în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X