București, 03 Decembrie 2019

FC Viitorul pierde la Botoșani și ratează șansa să egaleze la puncte, echipa de pe primul loc

../Imagini-008-2019/Botosani-Viitorul-1-0

Pe o vreme potrivnică fotbalului, datorită ninsorii abundente căzute la Botoșani, luni s-a disputat ultima partidă programată a etapei a 18-a, din Liga 1, dintre FC Botoșani și FC Viitorul, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0.

Hervin Ongenda a înscris singurul gol al meciului, dintr-un penalty, obținut de Mihai Roman, după ce a fost faultat în careu de portarul Cătălin Căbuz, în minutul 17.

Repriza secundă, deși a fost una mai echilibrată, tot gazdele au avut cea mai mare ocazie de gol, în minutul 89, prin Moussa, iar bara l-a salvat pe portarul Cătălin Căbuz.

După victoria obținută, FC Botoșani se clasează pe locul 7, cu 26 puncte și se luptă cu șanse bune să prindă un loc de play-off, alături de Dinamo, Gaz Metan și FCSB. În ce privește echipa FC Viitorul, antrenată de Gheorghe Hagi, a ratat șansa de a o egala la puncte pe CFR Cluj și se clasează pe locul 3, cu 32 puncte.

Partida din etapa intermediară, ce se va disputa joi la Ovidiu, între FC Viitorul și Astra, va fi un adevărat derby, pentru stabilirea ierarhiei clasamentului. Astra are avantajul unei perioade mai mari de odihnă, beneficiind de 6 zile, față de FC Viitorul, care are numai trei zile la dispoziție de recuperare, după deplasarea lungă și obositoare de la Botoșani.

Portarul echipei FC Botoșani, Eduard Pap, a declarat după victoria echipei sale cu FC Viitorul, la televiziunea Digi, următoarele: „Ne bucurăm că a venit această victorie, de admirat băieții, de felul cum s-au câștigat aceste trei puncte, iar de mâine trebuie să ne gândim la jocul de la Craiova. A fost și un teren greu în seara aceasta. Pentru jocul cu Craiova, plecăm cu avionul la București, apoi vom merge două ore cu autocarul la Craiova. Ne va aștepta un meci mult mai greu decât cel din seara aceasta. Eu am mare încredere că, după o săptămână, așa grea cum este, vom ieși bine, așa cum multă lume nu se va aștepta. Trebuie să mergem la Craiova și să câștigăm.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Romania-Suedia-0-2

 

Citește și: Explicația precum că, suedezii au fost mai buni ca noi, nu este edificatoare

Selecționata României, cu Cosmin Contra la timonă, a pierdut partida cu Suedia, în meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020, disputat vineri, scor 2-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X