București, 20 Februarie 2018

FC Viitorul obține victoria în meciul cu FC Botoșani, în ultimele secunde ale meciului

Viitorul-Botosani-2-1-et-25

Penultima etapă a sezonului regular a adus clarificări privind a patra echipă calificată în play-off, aceasta fiind Astra Giurgiu, care are 41 puncte, la fel ca și FC Viitorul, dar are avantajul meciurilor directe față de echipa antrenată de Gheorghe Hagi.

Dacă în ultima etapă, FC Viitorul obține meci nul sau victorie la Iași, rămâne în play-off, iar în cazul unui eșec, Iașiul va fi echipa calificată. Dinamo, chiar dacă va pierde la Giurgiu și Iașiul nu va câștiga punct sau puncte cu FC Viitorul, se va califica pentru play-off.

Andrei Ciobanu a marcat golul victoriei echipei FC Viitorul, în al 4-lea minut de prelungire al meciului cu FC Botoșani, disputat luni la Ovidiu. Ianis Hagi a marcat golul de 1-1 în minutul 34, cu un șut bine plasat din marginea careului. Mihai Roman a deschis scorul pentru Botoșani, în urma unui penalty obținut tot de le, la faultul în careu al lui De Noojeer.

Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o partidă dificilă, cum a fost și cea cu Juventus sau cea cu Astra, pe care am jucat-o aici acasă. Important este că am putut să întoarcem scorul și am obținut cele trei puncte acasă. Este important că am dat gol și poate data viitoare va fi altcineva, nu este important cine dă gol, important este să câștigăm. Pe Ciobi (Ciobanu) îl știam de la 11 ani, am crescut cu el, îl știu cum lovește mingea, îl știu câte goluri a dat la juniori și nu este întâmplător golul lui.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii