București, 24 Septembrie 2019

FC Viitorul o egalează la puncte pe CFR Cluj, după o răsturnare spectaculoasă de scor cu Poli Iași

../Imagini-008-2019/Viitorul-v-Poli-Iasi-2-1

În epilogul etapei a 10-a, FC Viitorul a reușit luni pe propriul teren, o victorie spectaculoasă cu Politehnica Iași, scor 2-1, cu un om mai puțin în teren, aproape o repriză și cu antrenorul Gheorghe Hagi trimis în tribune pe finalul de meci.

FC Viitorul nu a mai reușit să facă o partidă la fel de frumoasă cum a fost cea din etapa anterioară, cu Gaz Metan, datorită pressing-ului agresiv al ieșenilor, de multe ori cu faulturi de ambele părți.

Evoluția scorului a fost următoarea: Adrian Bălan a marcat din penalty, în minutul 39, pentru Politehnica Iași, apoi Vlad Achim, tot din penalty, a reușit să egaleze în minutul 80, pentru FC Viitorul, iar când toată asistența aștepta fluierul final al partidei, pe o greșeală a apărării ieșene, a venit golul victoriei, marcat cu o scăriță de brazilianul Rivaldinho.

Din minutul 54, FC Viitorul a evoluat cu un om în minus, prin eliminarea lui De Nooijer, pentru cumul de cartonașe galbene, a primit cartonașul roșu. Tot cartonaș roșu a primit nemeritat și antrenorul Gheorghe Hagi, în minutul 84, pentru proteste la adresa arbitrajului, deși au fost făcute civilizat, fără înjurii sau alte gesturi nesportive.

Pentru echipa FC Viitorul, care a reușit să egaleze CFR Cluj, în fruntea clasamentului, ambele echipe cu câte 21 puncte, urmează două jocuri dificile, în etapa următoare se vor deplasa la Craiova, pentru jocul cu Universitatea, iar în etapa a 12-a, va întâlni CFR Cluj, la Ovidiu, într-un adevărat derby. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/George-Puscas-nr-9

 

Citește și: Victorie chinuită a României în partida cu Malta, în lupta pentru calificare la EURO 2020

Duminică, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, România a obținut trei puncte importante, în lupta pe care o duce pentru calificarea la EURO 2020...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X