București, 24 Septembrie 2016

FC Viitorul, la a treia victorie în deplasare, după ce a învins Pandurii Tg. Jiu

După ce a învins Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, în meciul inaugural din etapa a 10-a, disputat vineri la Severin, FC Viitorul a adunat 10 puncte din deplasare, din totalul de 17 și urcă pe locul 3 în clasament.

Echipa condusă de pe bancă de Gheorghe Hagi și-a dorit mai mult victoria, a combinat mai mult, în timp ce elevii lui Petre Grigoraș, au avut cea mai mare ocazie de a deschide scorul, prin Herea, în minutul 33, atunci când a șutat de la 30 metri, iar mingea a lovit bara transvesală.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Dragoș Nedelcu, în minutul 73, cu un șut din 30 metri. Putem spune că, portarul Lazar a greșit la gol, întrucât mingea era de apărat, chiar dacă a căpătat efect.

Autorul golului, Dragoș Nedelcu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Pot să zic că, ma dat un gol norocos, deoarece a scăpat-o portarul lor. Mă bucur că am putut să aduc cele trei puncte, cu care echipa mea a câștigat. M-a motivat faptul că am început meciul din postura de rezervă, dar fiind foarte multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă, a fost normal ca tot lotul să fie folosit".

"Eu încerc la fiecare meci să șutez la poartă, de data asta mi-a ieșit și cu puțin noroc. Vom încerca să luăm fiecare meci în parte și să luăm cele trei puncte. În etapa viitoare, vom avea un meci foarte greu cu Astra, fiind campioana României, care are jucători cu foarte mare experiență", a mai spus în încheiere Dragoș Nedelcu.

 

Autor, Alexandru Neață

 

Publicitate