București, 29 Iulie 2019

FC Viitorul învinge greu Hermannstadt și ocupă prima poziție din clasament, după trei etape

../Imagini-006-2019/Viitorul-Hermannstadt-3-2

Duminică, într-o partidă a etapei a 3-a, disputată la Ovidiu, FC Viitorul a învins echipa sibiană Hermannstadt, scor 3-2, cu goluri deosebit de frumoase, dar a tremurat pe final, sibienii putând egala.

După o primă repriză destul de ștearsă, cu multe pase greșite și faulturi inutile, în cea de-a doua, ambele echipe s-au dezlănțuit, asistând la 5 goluri frumoase, dintre care cele ale sibienilor și al lui Andrei Ciobanu au excelat. Atacantul George Ganea a prins o zi slabă, fiind înlocuit cu Denis Drăguș, care a avut și el o evoluție modestă.

Pentru FC Viitorul, au marcat Bogdan Țâru, 51; Eric de Oliveira, 63 și Andrei Ciobanu, 80, respectiv, Yazalde, 75 și Ionuț Stoica, 89, pentru Hermannstadt.

Deși sibienii nu au reușit să acumuleze nici un punct în cele trei etape disputate, jocul lor arată bine, sub conducerea de pe bancă a lui Costel Enache. În schimb, FC Viitorul evoluând pe două fronturi, atât în Europa League cât și în campionat, la care se mai adaugă plecările de jucători, Ianis și Vână, jocul are ceva de suferit.

În etapa următoare, sibienii vor primi vizita echipei U Craiova, iar FC Viitorul va juca în deplasare cu Sepsi, echipă care nu a cunoscut înfrângerea, dar nici victoria, în cele trei etape disputate.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Alexandru-Dandea

 

Citește și: FCSB învinge Hermannstadt, scor 4-3 și ocupă provizoriu prima poziție a clasamentului

Duminică, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, FCSB în calitate de gazdă, s-a impus cu scorul de 4-3, în partida cu Hermannstadt Sibiu, într-un meci...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X