Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Martie 2017

FC Viitorul învinge FC Steaua, scor 3-1, în etapa a 2-a din play-off

Viitorul-FCSB-3-1

FC Steaua a pierdut meciul disputat sâmbătă la Ovidiu, cu FC Viitorul, scor 3-1, evoluând în 10 oameni, mai bine de trei sferturi de meci, după ce Tamaș a fost eliminat, pentru un fault inexplicabil la mijlocul terenului, asupra lui Purece!

Pe finalul primei reprize, la scorul de 0-0, arbitrul de centru Ovidiu Hațegan, nu a acordat un penalty clar pentru FC Viitorul, atunci când Bălașa l-a tras de braț în careu, pe Florinel Coman.

Cel mai frumos gol al meciului, a fost cel al lui Florinel Coman, din minutul 47, atunci când din fentă a preluat balonul dintre doi adversari și a marcat din 6 metri.

Portarul Niță, avea să greșească la următoarele goluri ale echipei lui Gheorghe Hagi, luând un gol din poziție imposibilă, marcat de Vlad Morar, în minutul 56. La golul al treilea marcat de Casap (minutul 75), Niță a blocat pentru moment balonul, după care l-a scăpat în plasă.

Golul de onoare al steliștilor, a fost marcat din lovitură liberă de către Alibec, în minutul 79.

Portarul echipei FC Steaua, Florin Niță, care a gafat la două din cele trei goluri primite, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Cu siguranță, poate alta era soarta partidei dacă Tamaș nu încasa acel roșu, dar dacă așa s-a întâmplat, ce să facem, mergem înainte. S-a întâmplat, am greșit la goluri, ce să fac să mă pun singur la zid, nu-i capăt de țară, mergem înainte. Greșesc alții la nivel mai înalt. Pentru noi, este important să luăm cele trei puncte din meciul următor cu Dinamo și să încercăm să nu mai pierdem niciun punct de acum încolo."

Cu această victorie, echipa lui Gheorghe Hagi conduce în clasamentul play-off, cu 30 puncte, fiind urmată de FC Steaua cu 27 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii