București, 29 Octombrie 2015.

FC Viitorul, învinge FC Botoșani, scor 1-0 și se califică în sferturile Cupei României

Dan-Roman-Cupa-RomanieiEchipa FC Viitorul merge mai departe în Cupa României, după victoria cu scorul de 1-0, în partida disputată joi cu FC Botoșani și se califică în sferturile de finală, alăturând-use celorlalte echipe calificate până în acest moment: Astra, CSMS Iași, Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, CFR Cluj și Dinamo.

Partida dintre Steaua și FCM Baia Mare, urmează să încheie lista meciurilor din optimile Cupei României, în această seară, începând cu orele 20:30.

FC Viitorul a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 metri, în startul partidei (minutul 3), executată de Benzar, care a trimis în zid, ratând astfel o bună oportunitate de a deschide scorul.

Florin Cernat are o bună situație de gol, în minutul 14, atunci când șutează de pe linia careului, mingea lovește spatele unui adversar.

În minutul 20, Dan Roman a scăpat singur cu portarul Albuț, a încercat un lob, nereușit, iar Mitrea îl împinge pe Roman în careu, acesta cade și nu se dictează penalti. Fază discutabilă.

La jumătatea primei reprize, Cristi Ganea încearcă vigilența portarului Pleșca cu un șut cu exteriorul din 20 metri, mingea prinde efect și trece puțin peste transversală.

O altă oportunitate de a deschide scorul, a echipei antrenate de Gheorghe Hagi, aparține lui Florin Cernat, în minutul 33. Acesta a pătruns în careu, a ezitat să tragă, și-a închis unghiul și trimite în cele din urmă în plasa laterală.

Brata a avut în ultimul minut din prima repriză situație de a marca, șutând puternic din 15 metri, mingea este deviată de Cristi Ganea aflat pe linia careului mic, în corner. Portarul Albuț nu putea interveni, ținând cont și de tăria șutului, fiind plasat la colțul opus al porții.

Cristi Ganea deschide scorul în minutul 50, cu un șut fabulos de la 25 metri, mingea poposește la vinclul porții lui Pleșca.

Cu 10 minute înaintea fluierului final, Dan Roman șutează din 12 metri pe colțul lung, Albuț se întinde cu un reflex de senzație și își salvează echipa de la un gol iminent.

În zâmbetele lui Gică Hagi, FC Viitorul termină meciul cu victorie și se califică mai departe în Sferturile Cupei României.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.