Megamenu for Bootstrap
 


București, 31 Octombrie 2017

FC Viitorul învinge Dinamo, scor 4-0, într-un meci de 6 puncte!

Eric-oct-2017

În ultima partidă a etapei a 16-a, disputată luni, FC Viitorul a câștigat meciul de 6 puncte cu Dinamo, o contracandidată la play-off, chiar în Ștefan cel Mare. Rezultatul nu este întâmplător, Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la FC Viitorul, a predat practic o lecție de contraatac, iar cei de la Dinamo nu au găsit soluții de rezolvare.

Fanii dinamoviști, atâți cât au fost la stadion, și-au arătat nemulțumirea față de finanțatorul echipei, Ionuț Negoiță, fiind cu greu împrăștiați de forțele de ordine, doi dintre ei, răniți, au fost duși la spital cu ambulanța!

Scandalul la Dinamo este început, din momentul în care antrenorul Cosmin Contra a trecut la Echipa Națională. Managerul de atunci, Adrian Mutu, ar fi vrut să-l aducă înlocuitor pe Claudiu Niculescu, însă finanțatorul l-a numit pe Vasile Miriuță.

Ionuț Negoiță și Vasile Miriuță, au confirmat escapadele nocturne ale câtorva jucători la Piatra Neamț, înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, deși Sergiu Hanca a negat acest lucru și poate demonstra, inclusiv cu probe video că nu este adevărat ce se spune despre ei!

Pentru FC Viitorul au marcat Aurelian Chițu, 7, George Țucudean, 23, Eric, 52 și Ionuț Vănă, 79. Pe finalul partidei, Dinamo a avut două ocazii de gol prin Nemec și Nedelcearu. De la FC Viitorul s-au făcut remarcați George Țucudean, Eric și olandezul De Nooijer, prin viteză și precizia paselor.

Atacantul echipei FC Viitorul, Eric de Oliveira, a declarat după victoria din meciul cu Dinamo, la postul TV Digi, următorele: „A fost un meci destul de greu. Nu am tratat acest meci superficial, am fost serioși până la ultimul minut și cred că scorul este rezultatul muncii depuse astăzi. Trebuie de acum să ne gândim la viitorul adversar, de mâine la muncă! Cheia rezultatului a fost primul gol, de la care cred că s-a dezechilibrat partida și este normal, noi jucând în deplasare, ne-am făcut jocul mai ușor. Am pasat mai mult și i-am așteptat pe cei de la Dinamo. Am făcut tot ce ne-a cerut antrenorul nostru și nimic nu a fost întâmplător! Suntem în căutarea obiectivului nostru, de a prinde play-off-ul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii