Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Februarie 2017

FC Viitorul învinge Dinamo în deplasare și are momentan, 5 puncte avans față de ocupanta locului 2

Dinamo-Viitorul-1-2

FC Viitorul câștigă meciul important cu Dinamo, disputat sâmbătă pe stadionul Dinamo, scor 2-1 și s-a detașat momentan la 5 puncte de ocupantele locurilor 2 și 3, CSU Craiova și FC Steaua.

Dinamo a deschis scorul prin Dan Nistor, în minutul 26, cu un șut puternic de la 25 metri. Repriza secundă a aparținut echipei conduse de pe bancă de Gheorghe Hagi, reușind să marcheze de două ori prin Kevin Boli, minutul 64 și Florinel Coman, minutul 79.

În minutul 82, Gheorghe Hagi, dorind să conserve rezultatul și i-a reușit, a scos un atacant (Gabi Iancu) și a introdus un fundaș, Robert Hodorogea.

După această înfrângere, mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Plecările celor trei jucători în această iarnă, au fost foarte importanți pentru noi, dar eu cred că în seara aceasta, am făcut un joc bun. Cei care i-au înlocuit, cred că au jucat foarte bine. Nouă ne-a lipsit finalizarea, ne-a lipsit golul. Probabil că la acea ratare a lui Adam Nemec, s-a jucat meciul."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii