București, 12 Mai 2018

FC Viitorul învinge CSM Poli Iași, scor 1-0, în penultimul meci din play-off și trece provizoriu, pe locul 3

Viitorul-Iasi-1-0-play-off

CSM Poli Iași, termină al doilea joc consecutiv în 10 oameni și pierde de data aceasta, partida disputată vineri la Ovidiu, cu FC Viitorul, din cadrul etapei a 9-a, din play-off-ul Ligii 1. Încă din minutul 9, Iașiul a evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Mihăescu, după un atac dur asupra lui Ianis Hagi.

După ce a avut două bare, câte una în fiecare repriză și jocul curgea spre un rezultat de egalitate, echilibrul a fost rupt cu șase minute înainte de fluierul final de acțiunea de excepție a lui Ianis Hagi, încheiată cu gol, din afara careului.

Victoria echipei conduse de pe bancă de Gheorghe Hagi, pune presiune pe CSU Craiova, pe finalul campionatului, având-use în vedere că, un eșec pe teren propriu cu FCSB, coroborată cu o victorie a Astrei în meciul cu CFR Cluj, o poate poziționa pe locul al 5-lea al clasamentului!

Gheorghe-Hagi-mai-2018

După victoria cu CSM Poli Iași, tehnicianul echipei FC Viitorul a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Golul marcat de Ianis, seamănă cu cel marcat de mine în 1993, cu Țara Galilor, este ADN-ul meu, 100% este al meu. Certific aceste lucruri, că și lui îi place, tot din dreapta să intre în interior, a marcat multe goluri prin zona aceea. Ușor ușor, o să marcheze și din stânga și o să fie și mai bine. Mă bucur pentru el, pentru mine, pentru echipă, pentru toți, pentru că în iarnă am făcut anumite mutări, ne-am asumat anumite riscuri și mă bucur tare că, la amândoi ne-a ieșit foarte bine. Cred eu că, în momentul de față, Viitorul cu o echipă tânără, putem spune că joacă cel mai frumos fotbal.”

„Ianis n-avea ce experiență să capete la Fiorentina, pentru că n-a jucat. Experiența o capătă la noi acum, prin meciurile care le joacă. La Fiorentina s-a antrenat doar, atât! La noi joacă și un lucru extraordinar, crește de la meci la meci, arată că este un jucător valoros, un jucător de perspectivă și probabil o să aibe un viitor frumos, dacă va merge pe această linie”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii