Megamenu for Bootstrap
 


București, 30 Aprilie 2017

FC Viitorul învinge Astra, scor 3-2 și egalează la puncte pe FCSB

Boli-obtine-penalty

Prin victoria obținută de FC Viitorul, scor 3-2, cu Astra Giurgiu, în partida disputată sâmbătă, lupta pentru obținerea titlului de Campionă a României devine tot mai interesantă. Astfel FC Viitorul a egalat la puncte FCSB și are avantajul meciurilor directe.

Meciul de luni dintre Dinamo și FCSB este deosebit de important pentru ambele formații, întrucât o victorie a FCSB, ar lua din nou un avans de trei puncte, decisive pentru obținerea titlului, iar o victorie a dinamoviștilor, i-ar pune în ecuația pentru ocuparea primului loc la finalul play-off-ului.

La fel de importantă este și partida CFR-ului cu CSU Craiova de duminică. În cazul unei victorii și îi este la îndemână, CFR-ul poate trăi cu speranțe la titlu!

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la conferința de presă de după meciul câștigat cu Astra, următoarele: "În seara aceasta, am demonstrat, cred eu, pentru toată lumea, că merităm să fim în play-off. Să câștigi contra Astrei două meciuri în play-off, contra Campioanei de anul trecut, este ceva extraordinar. Ne bucurăm foarte mult, pentru că, am muncit pentru lucrul acesta, echipa a crescut, ne-am consolidat acolo sus, ca o echipă puternică, care joacă un fotbal bun."

"Jucătorii sunt și ei fericiți, obosiți cu toții, dar merită pentru că, au muncit și vom vedea ce se întâmplă. Este un an incredibil pentru noi. Ce se întâmplă cu noi, era greu să vedem acest lucru la începutul anului, dar mă bucur că demonstrăm. Și în seara aceasta, s-a văzut că jucătorii, de la meci la meci, capătă experiență, știu să joace genul acesta de meciuri importante, în care există presiune, tensiune", a mai spus în încheiere, Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii