București, 03 Octombrie 2015.

FC Viitorul închee turul Ligii 1, cu o înfrângere

Pandurii-Viitorul-1-0Vineri, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, Pandurii Tg. Jiu a câștigat meciul din cadrul ultimei etape a turului, cu FC Viitorul, scor 1-0.

Singurul gol al meciului a fost cel al lui Achim din minutul 49, care a înscris în propria poartă, cu o deviere cu umărul.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a avut mai multe situații de a egala, în repriza secundă, atunci când Chițu, minutul 59, a trimis din doi metri cu capul, iar mingea a lovit bara porții lui Mingote.

În minutul 86, Gavra luftează la doi metri de poartă, ratând o mare ocazie de gol. Cu două minute înainte de final, Munteanu trage din afara careului, iar bara l-a salvat din nou pe Mingote!

Pandurii au avut și ei posibilitatea desprinderii pe tabelă în minutul 70, atunci când Rîmniceanu scoate de la vinclul porții cu un reflex de excepție, balonul șutat din afara careului de Momcilovic.

Fundașul echipei Pandurii, Cristi Săpunaru, a declarat după meci la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Am avut un meci greu, cu o echipă foarte bună a Viitorului, care în a doua repriză, ne-au pus în dificultate, ne-au pasat, dar am obținut victoria și sperăm la play-off-ul pentru care luptăm. Le mulțumesc colegilor pentru munca depusă în teren, întrucât nu este ușor să joci împotriva unei echipe cum este Viitorul, întrucât țin de minge foarte bine, au un lot valoros".

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi a spus după acest meci: "A fost un meci împotriva unei echipe bune, cum este Pandurii, care a știut să speculeze anumite momente. Meciul a fost echilibrat. Am avut posibilitatea să marcăm, a fost un meci deschis. Și noi am avut minusurile noastre pentru că n-am jucat ce trebuia, asta este, sunt meciuri grele, dificile, dar rugămintea mea este să ne lase să jucăm. Asta spun public, când zic arbitrii că mă respectă. Dacă mă respectă, să ne lase să jucăm, punct. Ce le dă lor să ne dea și nouă, nici măcar unu la sută în plus. A fost o tentă incredibilă, într-o direcție, atâta. După aceste 13 etape, sunt mulțumit, am arătat un fotbal bun, ofensiv. Am marcat multe goluri, echipa arată bine, dar astăzi trebuia să facem mai multe. Din păcate, n-am jucat cu minge lungă".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.