București, 17 Martie 2019

FC Viitorul este o echipă imprevizibilă, câștigă în deplasare cu FCSB, dar pierde acasă cu CFR Cluj

../Imagini-002-2019/Viitorul-CFR-0-1

După ce în prima etapă din play-off, FC Viitorul reușea să se întoarcă de pe Arena Națională, după meciul cu FCSB, cu toate punctele, în etapa următoare, ce a avut loc sâmbătă, a pierdut pe propriul teren din Ovidiu, în fața echipei CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

Rezultatul dintre FC Viitorul și CFR Cluj, putea fi unul de 1x2, ținând cont de faptul că ambele echipe au ratat enorm până la deschiderea scorului. Alexandru Ioniță a avut șansa golului de două ori, în minutele 28 și 57, iar în ambele situații, numai forma de zile mari a portarului Cojocaru a făcut ca să nu se înscrie. De partea cealaltă, Denis Drăguș, a trimis spre poarta goală, în minutul 3, dar mingea nu a nimerit spațiul porții.

Raportat la numărul ocaziilor mari, CFR Cluj a meritat victoria, care este cu atât mai prețioasă, fiind lipsită în ultimul moment de aportul golgheterului campionatului, George Țucudean, care s-a accidentat în ziua partidei, la antrenament. Aceiași soartă a avut-o și Valentin Costache, care nu a putut fi folosit.

Aurorul singurului gol al meciului, atacantul Alexandru Păun, a declarat după victoria cu FC Viitorul, la televiziunea Telekom, următoarele: „Golul marcat este foarte important, știam că vom avea un meci greu aici și mă bucur nespus de mult, că am putut să înscriu și să-mi ajut echipa. Victoriile aduc victorii și sperăm să continuăm tot așa. Cu trei ore înainte de meci, la ședința tehnică, am aflat cu toții primul unsprezece și am fost ales. Nu s-a știut toată săptămâna, cine va intra în teren, doar astăzi am aflat cu toții. Ne-a lipsit Țucudean, pentru că este un jucător exponențial, golgheterul echipei, Costache la fel, a făcut meciuri bune când s-a apelat la el, mă bucur că am reușit să câștigăm și fără ei. Antrenorul nu ne-a cerut mare lucru, ne-a cerut ca acolo pe teren, să facem ce știm noi mai bine, să avem atitudine și asta s-a văzut și în meciurile care au trecut.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Sepsi-CFR-0-1-Cupa

Citește și: Cunoaștem a treia semifinalistă a Cupei României: CFR Cluj, calificată după victoria cu Sepsi

Miercuri la Sfântu Gheorghe, s-au confruntat într-o partidă din sferturile Cupei României, formația locală Sepsi OSK și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 1-0,...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X