București, 05 August 2019

FC Viitorul este egalată de Sepsi, în ultimul minut de joc, scor 2-2, într-un meci din etapa a 4-a

../Imagini-006-2019/Gheorghe-Hagi

Duminică la Sfântu Gheorghe, echipa locală Sepsi a reușit să o încurce pe Viitorul, egalând în ultimul minut al prelungirilor, reușind astfel al 4-lea egal din tot atâtea meciuri, sub conducerea antrenorului Csaba Laszlo, de 55 ani.

Mai întâi, pentru Sepsi OSK, a marcat Nicolae Carnat, în minutul 37, apoi echipa FC Viitorul a reușit să revină și să egaleze în minutul 47, prin Andrei Ciobanu. Din minutul 52, FC Viitorul preia conducerea pe tabelă, urmare a golului marcat de Eric, din penalty, în minutul 52. La ultima fază a meciului, Bouhenna, care fusese introdus la pauză, a marcat golul egalizator, cu un șut din mijlocul careului.

După acest rezultat, FC Viitorul trece pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, ambele cu câte 10 puncte, urmate pe locul 3 de U Craiova, cu 9 puncte. Cu cele 4 puncte obținute, Sepsi ocupă provizoriu locul 8, putând fi depășită de FCSB în cazul unui egal sau victorii în ultima partidă a etapei cu Astra, ce se va disputa luni la Giurgiu, de la orele 21:00.

Managerul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul cu Sepsi, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci frumos, ambele echipe au dominat câte o repriză, ei au fost mai buni în prima parte, noi am fost în a doua, mai inspirați, mai iuți pe poartă. Am avut ocazii, a fost un meci frumos. Publicul ca întotdeauna susține echipa, a creat presiune, a fost o atmosferă frunoasă. La pauză le-am spus jucătorilor că trebuie să atacăm mai bine în ultimii 30 metri, pentru că degeaba construim și merge bine mingea, dacă nu suntem penetranți și nu atacăm poarta.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Antoine-Griezmann-Barcelona

 

Citește și: Liga 1 a devenit Casa Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane

Începând cu actualul sezon, primul eșalon fotbalistic din România și-a schimbat denumirea, din Liga 1 Betano în Casa Liga 1, nume preluat de la noul sau partener oficial...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X