Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Octombrie 2017

FC Viitorul, câștigă trei puncte la Mediaș și trece provizoriu pe un loc de play-off

George-Tucudean-oct-2017

Prin reușita lui George Țucudean, din minutul 21, care îl clasează pe prima poziție a clasamentului golgheterilor, cu 7 goluri marcate, FC Vitorul se întoarce cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Mediaș, disputată sâmbătă, cu Gaz Metan.

Coautor al golului marcat de Țucudean, Eric de Oliveira, a făcut o partidă excelentă, împotriva echipei care l-a consacrat în fotbalul românesc și pentru care poartă un respect deosebit.

Echipa condusă de pe bancă de Cristi Pustai, Gaz Metan, venea după rezultate bune, obținute în ultimele trei partide, două egaluri și o victorie, dar în partida cu FC Viitorul nu și-a creat ocazii clare de gol, jucătorii nu au avut determinare.

Pe FC Viitorul, o așteaptă un meci dificil în etapa următoare, la Ovidiu, împotriva echipei de pe prima poziție a clasamentului, CFR Cluj.

După această victorie, antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la televiziunea Digi următoarele: „A fost o partidă grea, știam că nu câștigasem aici niciodată, a fost o deplasare grea, lungă pentru noi. Gaz Metan era o echipă care în ultimele meciuri crescuse mult, cu un antrenor cu mare experiență, dar obiectivul nostru a fost unul singur, să luăm trei puncte. Am muncit, ne-am sacrificat, am alergat. În a doua repriză, ne-am apărat, dar rezultatul este cel mai important lucru. Aceste trei puncte din deplasare, ne vor aduce încredere, curaj, pentru că acasă jucăm bine, iar afară am jucat mai prost.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii