București, 02 Decembrie 2018

FC Viitorul câștigă partida cu Dinamo, scor 4-1 și urcă provizoriu pe locul secund al clasamentului

Ianis-Hagi-gol-faza-fixa

Sâmbătă la Ovidiu, FC Viitorul a învins categoric Dinamo, scor 4-1, pe un gazon excelent, cu toate condițiile vitrege ale vremii, urcând astfel pe locul al 2-lea din clasament, la 4 puncte distanță de ocupanta locului 1, CFR Cluj.  

Din minutul 32, atunci când scorul era 1-1, Dinamo a evoluat în 10 oameni. Centralul Horațiu Fesnic, a acordat cam ușor al doilea cartonaș galben lui Olteanu, la un fault de joc asupra lui Ianis Hagi. Același arbitru, a defavorizat și echipa gazdă în minutul 3, neacordând un penalty, la faultul din careu asupra lui Ianis Hagi.

Cele cinci goluri ale partidei, au fost marcate de Denis Drăguș, minutul 4, Ianis Hagi, minutele 37 și 90, Vlad Achim, minutul 77, pentru FC Viitorul, respectiv Montini, pentru Dinamo.

Mircea Rednic și jucătorii dinamoviști au sperat mult de la acest meci, în obținerea unui rezultat pozitiv, întrucât situația din clasament este destul de precară, aflând-use pe locul 10, la un singur punct de retrogradarea directă. Șansele lui Dinamo de a evolua în play-off sunt din ce în ce mai mici, fiind la 6 puncte de ultima poziție de play-off.

Atacantul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, autor al unei duble, a declarat după victoria cu Dinamo, pentru televiziunea Telekom, următoarele: „Rezultatul este o muncă a echipei, jucătorii m-au pus în situații bune de gol, mai ales la al doilea meu gol. Suntem altruiști în fața porții, pasăm dacă cineva are o situație de gol mai bună și suntem o familie. Așa am fost crescuți, suntem de mici împreună, de la 11-12 ani. La faza penalty-ului ratat, executat de Mățan, a fost indicat de pe margine să execute acesta pentru ca să-și intre în formă. Putea marca primul lui gol din campionat, dar asta este, a dat o pasă de gol. Suntem fericiți că fiecare jucător, ușor-ușor își intră în mână și asta este cel mai important.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Cosmin-Contra-nov-2018

Citește și: Conferința de presă a selecționerului Cosmin Contra, cu o zi înaintea meciului cu Lituania

Vineri, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, selecționata României a susținut antrenamentul oficial, înaintea meciului cu Lituania,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X