București, 22 Octombrie 2016

FC Viitorul câștigă cu CFR Cluj, scor 2-1, în ultima etapă a turului

Viitorul-CFR-2-1

FC Viitorul și CFR Cluj, s-au confruntat vineri la Ovidiu, într-un meci din ultima etapă a turului de campionat, încheiat cu victoria elevilor lui Gheorghe Hagi, scor 2-1.

Gabi Iancu și Aurelian Chițu din penalty, au marcat pentru FC Viitorul, în minutele 20 și 45, iar pentru CFR Cluj, Cristi Bud a înscris, cu 5 minute înaintea finalului de meci.

Ambele echipe au mai avut cel puțin câte o ocazie mare de gol, prin Laurențiu Rus, în minutul 40, când a trimis în bara transversală și respectiv Larie, pentru CFR, în minutul 62, atunci când a șutat de la 28 metri, mingea lovind stâlpul porții.

După această victorie, FC Viitorul se clasează pe locul 3, în clasamentul Ligii 1, cu 23 pct., iar CFR Cluj ocupă locul 7, cu 17 puncte.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "De jucat, am jucat bine și trebuie să recunoaștem că până la urmă am avut noroc. Și ei au avut ocazii și puteau să marcheze al doilea gol. Știam de forța lor pe care o au, dar a fost bine. În prima repriză am jucat cînd a trebuit și am dat două goluri. Până la urmă pot să fiu mulțumit cu locul ocupat, cu toate că începe returul și avem iar meci acasă și trebuie să luăm toate cele trei puncte".

"Sunt conectat mereu la meci, văd totul, așa cum eram și pe teren, le văd pe toate și este bine, deocamdată sunt mulțumit. Am învins o echipă puternică, cu jucători interesanți și în apărare și în mijloc și în atac, tehnici și cu forță. Secretul nostru constă în antrenamente. Ne antrenăm bine, știm să jucăm și fotbal. Suferim pe faza de apărare, ați văzut și în repriza a doua. În mare sunt mulțumit, fiecare jucător poate să vină mai mult, să dea mai mult", a mai spus Gheorghe Hagi în încheiere.

Autor, Alexandru Neață