Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Septembrie 2017

FC Viitorul, campioana în exercițiu, îi administrează FCSB-ului prima înfrângere!

Viitorul-FCSB-1-0-et-9

FC Viitorul pornea ca o echipă cu șansa a doua, în partida disputată sâmbătă la Ovidiu, cu FCSB, echipa cea mai titrată a campionatului, dar pe teren, lucrurile nu au stat tocmai așa, iar după fluierul final, echipa lui Gheorghe Hagi, reușea să câștige toate cele trei puncte.

Eric De Oliveira, avea să marcheze singurul gol al partidei, în minutul 32, cu un șut de excepție de la 20 metri, din pasa excelentă primită de la George Țucudean.

După transferurile titularilor Florin Tănase, Romario Benzar, Florinel Coman, pentru care finanțatorul Gheorghe Becali, a plătit sume frumușele clubului de la marginea Mării Negre, acum FCSB a suferit prima înfrângere în campionat, de la o echipă, FC Viitorul, care s-a ambiționat să nu piardă, mai ales după ce câștigase campionatul pe teren, a fost târâtă prin Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Echipa FCSB, are jucătorii cei mai buni din campionat, dar relațiile de joc suferă și va mai trece ceva etape bune până când va funcționa la randamentul așteptat. Măsurile imediate pe care le-a transmis finanțatorul Gheorghe Becali, după meciul pierdut la Ovidiu, au fost de trecere pe banca de rezerve a lui Denis Alibec, Constantin Budescu și Florin Tănase.

În prezent, FCSB se poziționează provizoriu pe locul 4 în clasament, poziție pe care o va pierde, în cazul unei victorii a lui Dinamo, în meciul cu Poli Timișoara, care se va disputa Luni.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii