București, 20 Iulie 2019

FC Viitorul are punctaj maxim după două partide în Liga 1 și nici un gol primit

../Imagini-006-2019/Eric-de-Oliveira

Pentru pronosportiști, partida de la Ploiești, de pe Ilie Oană, dintre Chindia Târgoviște în calitate de gazdă și FC Viitorul, era una cu un rezultat final clar, 2, ținând cont de rezultatele oficiale ale echipei lui Gheorghe Hagi, din acest început de sezon. FC Viitorul a reușit într-adevăr victoria, numai datorită experienței și clasei lui Eric de Oliveira, care a marcat singurul gol al meciului în minutul 55, cu un șut bine plasat din afara careului, găsind o breșă în apărarea târgoviștenilor.

Jucătorii lui Viorel Moldovan, au început meciul disputat vineri, fără complexe, dând o replică bună câștigătoarei Super Cupei, iar cea mai mare ocazie a venit în minutul 9, atunci când Neguț a trimis balonul în stâlpul porții lui Tordai.

FC Viitorul, în afara golului marcat de Eric, au avut și ei o bară, prin Gabi Iancu, la un minut după ce fusese introdus în teren (min 61), dar au tremurat în minutele de prelungire ale partidei, la ocazia lui Neguț, când mingea l-a nimerit pe Tordai în piept.

Eric de Oliveira, autorul singurului gol, a declarat la flash-interviul de după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Astăzi am avut un meci mult mai dificil, decât meciul acela cu Dinamo. Chindia a avut suporteri minunați, care au susținut-o 90 de minute și acum trebuie să ne gândim la viitorul meci pe care-l avem. La gol, am încercat să-i conduc cât mai aproape de poartă, am văzut un unghi deschis și am încercat să dau pe poartă. Mi-am dat seama că vine un închizător de-al lor aproape de mine și am încercat să dau cât mai rapid. Nu contează cine marchează, numai să luăm trei puncte, dar sunt mereu fericit, când marchez și câștigăm.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/CFR-Cluj-meci-cu-Astana

 

Citește și: FCSB, CFR și Universitatea Craiova vor avea un program încărcat

In perioada 12-15 iulie 2019, vor avea loc cele sapte dueluri programate in cadrul etapei inaugurale a Ligii 1, editia 2019/2020. Nu sunt singurele meciuri...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X