București, 20 Septembrie 2015.

FC Viitorul a remizat în deplasare cu CSMS Iași, scor 0-0

CSMS_Iasi-Viitorul-0-0Echipa CSMS Iași nu a mai reușit victorie în campionat din etapa a 5-a, atunci când pe teren propriu învingea cu 2-1 pe CFR Cluj. Tot după etapa a 5-a, echipa antrenată de Gheorghe Hagi a pierdut un singur meci cu Steaua în deplasare (etapa a 9-a), iar în rest a obținut numai victorii.

În prima parte a meciului de la Iași, ambele echipe s-au anihilat reciproc, cu excepția fazei din minutul 22, atunci când Piccioni a fost oprit din acțiune pentru un offside, în urma unei semnalizări eronate de la margine.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului, aparține ieșenilor. În minutul 49, Piccioni scapă singur cu portarul, trage din 14 metri și Rîmniceanu ieșit oportun din poartă, apără.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi a declarat după meci la postul TV Digi Sport următoarele: "Scorul final 0-0, este până la urmă un punct, care ne mulțumește. Au făcut o a doua repriză mai bună și a trebuit să ne apărăm. Îl felicit pe Rîmniceanu că a făcut un meci bun. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim în continuare, o să vină meciuri foarte grele. Drumul este lung, nu mai este retur, trebuie să facem un tur cu peste 20 de meciuri și trebuie să le facem bine. Este un început bun, atât".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.