București, 13 Iulie 2018

FC Viitorul, a debutat cu dreptul în primul tur al Europa League, victorie în deplasare cu Racing Union

Denis-Dragus-obtine-penalty

Joi, în prima manșă a primului tur preliminar, FC Viitorul a învins în deplasare pe Racing Union, scor 2-0, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, în fața câtorva sute de spectatori români. La meci a asistat și Răzvan Marin, venit special din Belgia, pentru a-și vedea foștii coechipieri la lucru.

După meci, tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a acordat autografe pentru fanii români, care au susținut echipa pe parcurul celor 90 de minute.

În minutul 23, FC Viitorul deschide scorul prin Denis Drăguş, din pasa lui Vână, pentru ca în minutul 81, Ianis Hagi să marcheze pentru 2-0, dintr-un penalty, executat excelent, obținut de către Denis Drăguş, în urma unui fault în careu al fundașului echipei Racing Union, Simon.

Alex Troleis, arbitrul de centru din Insulele Feroe, a condus partida, cu unele erori, nesancționând unele faulturi clare ale jucătorilor echipei gazde. În turul 2, echipa FC Viitorul, care are șanse mari de calificare, se va confrunta cu Vitesse Amhem, din Olanda, un adversar mult mai titrat, primul meci fiind planificat la Ovidiu.

Returul acestei duble manșe va fi la Ovidiu, peste o săptămână, joi 19 Iulie, de la orele 18:00 și va fi transmis la televiziune de TVR1.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Portugalia-Iran-1-1

 

Citește și: Fernando Santos: "Cel mai important lucru este să te califici în optimi"

Portugalia termină la egalitate în ultima partidă a grupei B din Cupa Mondială, cu Iran, scor 1-1, disputată luni și se califică în optimi...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X