Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Mai 2017

FC Viitorul, a cucerit primul titlu de CAMPIOANĂ a României!

FC-Viitorul-Campiona-Romaniei

Sâmbătă, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FC Viitorul a câștigat meciul decisiv cu CFR Cluj, scor 1-0 și a cucerit primul titlu din proaspăta istorie a echipei conduse de Gheorghe Hagi! Fostul stelist, Gabriel Iancu, este autorul golului din minutul 66, urmare a transformării penalty-ului obținut de Florinel Coman.

Meciul Cu CFR Cluj, a fost poate cel mai greu pentru elevii lui Gheorghe Hagi, întrucât ardelenii au avut multe situații clare de gol, au dominat partida și au jucat fără presiune, fiind lipsiți de grija poziției din clasament. De altfel, în prima repriză, FC Viitorul nu a avut nicio ocazie de a marca.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după primirea tricourilor de Campioni, la televiziunea Dolce, următoarele: "Titlul de campioană, mă face mândru, împlinit, fericit, pentru că, de la această Academie, echipa mare, acești copii, au luptat până la ultima picătură de energie. Au obținut ceva imposibil, la care niciodată nu ne-am gândit. De acum, mergem să ne odihnim, pentru că de mâine încolo, începe o altă planificare, o altă strategie. Am confirmat că suntem buni și asta ne obligă în continuare. Vom vedea ce putem face, suntem mândri și am meritat lucrul acesta."

În continuare, Gheorghe Hagi, a mai spus: "Mă bucur că, a venit un moment incredibil la mine acasă, unde m-am născut. Cred că am ajuns aici pe merite! Am arătat statistica la conferință și am arătat că suntem cea mai bună echipă, producem cele mai multe faze ofensive și suntem cea mai periculoasă echipă în jumătatea adversă. Ne-am luptat cu cele mai bune echipe de tradiție și am intrat și noi în istoria lor!"

Întrucât FC Viitorul a terminat cu același număr de puncte, 44, cu FCSB, departajarea s-a făcut ca urmare a rezultatelor directe din play-off, dintre cele două echipe, în care FC Viitorul a obținut un egal și o victorie cu FCSB. Cei de la FCSB contestă regulamentul la TAS, sperând că vor primi titlul de Campioană la masa verde! Deși după acest regulament care este în vigoare, retrogradează echipe în cazuri similare de egalitate de puncte, pentru viitor, este necesar ca în regulament să nu mai existe loc de interpretări sau de chițițe avocățești.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii