Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Februarie 2017

FC Steaua termină stagiul de pregătire din Antalya, cu o înfrângere, scor 4-3, cu Wisla Cracovia

Steaua-Wisla-3-4-amical

Marți, în ultimul meci amical din Antalya, FC Steaua a terminat meciul cu o înfrângere, scor 4-3, cu Wisla Cracovia, după ce în minutul 71, conducea cu scorul de 3-1. FC Steaua a reușit astfel "performanța", să primească 3 goluri pe finalul de meci!

Golurile au fost marcate, pentru Steaua de Gabi Tamaș 18’ și Denis Alibec  38’, 54’, respectiv Zdenek Ondrasek 23’. Denis Popović 72’, Paweł Brożek 89’ și Patryk Małecki 90+2’, pentru Wisla.

Au evoluat următoarele formații, FC Steaua: Florin Niță - Bălașa, Gabi Tamaș (Simion 72’), Moke, Momcilovic - Jakolis (Gabi Enache 46’), Muniru ( Rick 79’), Pintilii ( Filip 64’), Denis Alibec, Amorim, (Florin Tănase 72’), Gnohéré (Achim 30’);

Wisła Cracovia: Zaluska- Spicić, Gonzalez, Glowacki (Uryga 46’), Cywka- Popović, Maczyński- Malecki, Boguski (Bartosz 81’), Zachara (Brożek 59’)- Ondrasek (Stilić 46’).

După meci, autorul primului gol al echipei FC Steaua, fundașul Gabriel Tamaș, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Vă dați seama, este dezamăgitor când primești 4 goluri, cu toate că este un meci amical. Nu trebuia să-l pierdem, a fost ultimul meci și după acesta, vine cel cu CFR din campionat."

"Suntem fericiți că am terminat cu bine cantonamentul, fătă accidentări. Au fost două cantonamente grele, am muncit din greu. Sperăm să nu facem aceleași greșeli pe care le-am făcut în meciurile amicale și în cele oficiale. Dar, nici un meci oficial, nu se compară cu unul amical", a mai adăugat Gabriel Tamaș, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii