Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Martie 2017

FC Steaua termină la egalitate, scor 1-1, cu lanterna roșie a clasamentului, ASA Tg. Mureș

Steaua-ASA-1-1-etapa-26

Ceva din angrenajul echipei Steaua, nu funcționează așa cum trebuie, iar finanțatorul Gigi Becali, cu nervii întinși la maximum, spune că și el are vina sa, întrucât a tolerat unele acte de indisciplină la echipă.

Rezultatul obținut sâmbătă de FCSB, în meciul cu ASA Tg. Mureș, este cu atât mai neașteptat de slab, întrucât tot pe același teren, a fost învinsă cu 3 zile în urmă de rivala Dinamo în Cupa Ligii, iar în ambele partide, fanii steliști, câți mai au fost în tribune, i-au strigat demisia lui Laurențiu Reghecampf.

Deși a ratat un penalty, la scorul de 0-0, Denis Alibec a fost coautorul golului egalizator al lui Gnohere, din minutul 73. Ambii jucători au salvat ce se mai putea din acest meci!

Echipa antrenată de fostul stelist Ilie Stan, a jucat încă de la începutul meciului dezinvolt și lipsită de presiune, obținând deschiderea scorului în minutul 65, prin transformarea penalty-ului de către Marius Constantin.

Pe finalul partidei, FC Steaua s-a mai trezit la realitate, creând-uși câteva ocazii clare de gol prin Denis Alibec, în minutele 76, 85 și 89 și a lui Gnohere, în minutele de prelungire ale meciului.

De la ASA Tg. Mureș se remarcă portarul Eduard Pap și atacantul Andrei Sin, despre care, se vai mai auzi de el în fotbalul românesc.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii