București, 28 Noiembrie 2016

FC Steaua termină la egalitate, scor 0-0 cu FC Botoșani, într-un meci al etapei a 17-a

Steaua-Botosani-0-0-etapa-17

Duminică, pe Arena Națională, Steaua a terminat la egalitate cu FC Botoșani, scor 0-0, după un meci cu multe ratări și cu o formulă de echipă, aproape schimbată în totalitate, față de cea care a câștigat joi cu Osmanlıspor, în Grupele Europa League.

Spre deosebire de Astra, care a pierdut la Timișoara, venind tot după o victorie, din deplasarea cu Austria Viena, Marius Șumudică nu a avut rezerve atât de numeroase, să-și poată odihni din jucători.

De la FC Steaua putem să remarcăm, după meciul cu Botoșani, pe Gabi Tamaș, iar la polul opus Tudorie nu a confirmat încrederea lui Reghecampf, fiind greoi în mișcări, ratând incredibil, în special în ultimul minut al meciului, din doi metri!

După acest joc, FC Steaua ocupă în continuare prima poziție a clasamentului, cu 34 puncte, fiind urmată de un pluton de trei echipe, CSU Craiova, Gaz Metan și FC Viitorul, cu câte 30 puncte.

FC Botoșani se situează exact la mijlocul clasamentului, cu 24 puncte, fiind la două puncte distanță de un loc de play-off.

După meci, Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt foarte supărat după acet rezultat, pentru că am avut ocazii clare de a marca și nu am reușit să marcăm nici măcar din doi metri. În momentul când ai asemenea ocazii, trebuie să marchezi. Din păcate, asta este situația în momentul de față. Am încercat astăzi, să dăm posibilitatea unor jucători să joace, să demonstreze că merită să fie în lotul echipei Steaua."

"Trebuie să ne gândim că, în trei zile avem meci extrem de dificil cu Dinamo. Avem și problema cu Ovidiu Popescu, care nu este refăcut și nu putem să-l folosim ca jucător sub 21 ani. Randamentul lui Tudorie, este unul slab în acest moment și nu-mi explic de ce, pentru că are toată încrederea din partea noastră, este aproape etapă de etapă în lotul echipei noastre mari. Ar fi trebuit să aibe o reacție mult mai bună atunci când are șansa să joace", a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Autor, Alexandru Neață