Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 August 2016.

FC Steaua și Dinamo au terminat la egalitate, în derby-ul etapei a 5-a, scor 1-1

Steaua-Dinamo-1-1 După aspectul jocului și al ocaziilor ratate, putem spune că FC Steaua a pierdut două puncte pe propriul teren, în meciul cu Dinamo, disputat sâmbătă pe Arena Națională.

Partida a fost o bună repetiție pentru FC Steaua, pentru meciul retur cu Man City de miercuri, unde șansele de calificare sunt minime.

Meciul a fost urmărit din tribune de peste 30 mii de spectatori. Fanii dinamoviști nu au mai fost lăsați să intre cu veste pentru a-și prezenta o nouă coregrafie, dar au pătruns cu câteva torțe.

Dinamo a deschis scorul prin Dorin Rotariu, în minutul 11, cu o deviere pe colțul scurt, în urma unui corner. FC Steaua a egalat după numai șase minute prin William De Amorim, la primul joc oficial sub comanda lui Reghe, după transferul de la Astra, cu un șut din afara careului.

Pe finalul meciului, Steliano Filip a fost eliminat, primind direct cartonașul roșu pentru un fault intenționat, urmând să-și aștepte pedeapsa de suspendare, de la Comisia de disciplină a FRF.

Dinamo s-a apărat organizat, uneori fiind dispuși pe trei rânduri în fața porții lui Brănescu, contând doar pe câte o acțiune sporadică de contraatac.

După acest meci, Dinamo ocupă în continuare prima poziție din clasament, cu 11 puncte, în timp ce FC Steaua se află pe poziția secundă cu 10 puncte și un meci mai puțin disputat.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.