București, 18 Decembrie 2016

FC Steaua, revine pe prima poziție a clasamentului, după victoria la limită, cu Poli Timișoara

Steaua-Timisoara-1-0-etapa-21

Sâmbătă, pe Arena Națională, în fața a numai câteva sute de spectatori, FC Steaua a câștigat greu meciul cu Poli Timișoara, scor 1-0. Singurul gol a fost înscris de Adi Popa în minutul 33, cu un șut frumos din mijlocul careului, din pasa lui De Amorim.

Meciul a avut două reprize diferite. În prima parte, FC Steaua a jucat mai bine, a reușit să marcheze, pentru ca în cea de-a doua parte, să apere rezultatul și să invite la joc oaspeții, care au ratat golul egalizator. Artean reușise să înscrie în minutul 74, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În ultimul minut de joc, Bourceanu este eliminat, după ce a primit cartonașul roșu direct, pentru un fault extrem de dur și mai ales inoportun, asupra lui Alexandru Neagu, care a fost transportat la spital cu ambulanța!

Managerul sportiv al echipei Poli Timișoara, Rică Neaga, a declarat după această înfrângere la televiziunea Digi, următoarele: "Puteam să plecăm în această seară cu un punct de aici. Nu știu dacă a fost ofsaid la acel gol, dar jocul din a doua repriză, chiar a fost unul bun. Steaua a dominat prima repriză, noi pe cea de-a doua. Steaua, până la urmă și-a atins obiectivul. Îmi pare rău pentru echipa noastră, că nu am putut să marcăm pe ocaziile care le-am avut în finalul jocului și să plecăm cu un punct, cred eu meritat. Sper să încheiem anul, cu o victorie la Tg. Mureș, în semifinala de Cupa Ligii. Pe 28 sau 29, ni s-a comunicat că se judecă apelul nostru la TAS și sperăm să avem 8 puncte în plus la clasament."

După acest rezultat, FC Steaua revine pe primul loc al clasamentului, cel puțin pentru o zi, cu 40 puncte, urmată pe locul secund, de FC Viitorul cu 39 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii