Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Martie 2017

FC Steaua pornește cu dreptul în play-off și câștigă meciul cu CFR Cluj, scor 2-0

Steaua-CFR-2-0-play-off-et-1

Duminică, pe Arena Națională, spectacol total la meciul de play-off FC Steaua- CFR Cluj, în care, jucătorii ambelor echipe au contribuit. Echipa lui Reghecampf a câștigat greu pe finalul meciului, atunci când rezultatul se îndrepta către un scor egal.

Din centrarea lui Florin Tănase, în minutul 85, Gnohere a deschis scorul, cu o execuție simplă din 8 metri, pentru ca cinci minute mai târziu, Ovidiu Popescu să stabilească scorul final de 2-0, în urma unei faze fixe.

În prima repriză, ambele echipe au avut cîte o bară, mai întâi Omrani putea deschide scorul în minutul 13, atunci când a trimis în transversală. Ovidiu Popescu a executat o lovitură liberă în minutul 36, iar Nascimento a deviat balonul în bară!

Cea mai mare ratare a meciului aparține clujenilor, în minutul 62, Păun scăpat singur spre poartă, uită că trebuie să controleze balonul și Niță pe fază reușește să-l degajeze cu ușurință!

Autorul ratării din minutul 62, Alexandru Păun, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Îmi pare rău că, până la primul gol, am făcut un meci bun, am și ratat ocazii. Îmi pare rău că în fața suporterilor și a colegilor, am ratat acea ocazie, poate dacă înscriam acolo, alta era soarta partidei. Meciul acesta a trecut, trebuie să ne gândim la meciul de acasă cu Astra și trebuie să- tratăm cu seriozitate și să luăm toate cele trei puncte, ca să mai avem șanse în lupta la titlu."

Întrebat ce impresie i-a lăsat Steaua în acest meci, Păun a spus: "Este o echipă puternică, care a alergat mult, și-au dorit să câștige, la fel și noi, dar din păcate nu am putut. Steaua este o echipă bună și au arătat-o și în această seară."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii