București, 24 Octombrie 2016

FC Steaua obține doar un singur punct la Tg. Mureș

ASA-Steaua-1-1-etapa-13

După ce a dominat aproape tot meciul, a avut posesie, a ratat enorm, FC Steaua pleacă de la Tg. Mureș cu un singur punct, din partida cu ASA Tg. Mureș, disputată duminică, în cadrul ultimei etape a turului Ligii 1.

Pe un contraatac, din 3 pase, ASA Tg. Mureș a deschis scorul în minutul 75, prin Kuku, din pasa lui Morar. FC Steaua a reușit egalarea în ultimul minut al meciului, prin Moke, care a reluat din plonjon cu capul din fața porții.

Portarul Mingote și-a adus contribuția din plin la rezultatul final, având câteva intervenții de excepție, în minutele 26 și 82, cel puțin, la șuturile lui Boldrin și respectiv Enache.

Din minutul 82, FC Steaua joacă cu un om în minus, prin eliminarea lui Jakolis, care a primit cartonașul roșu, urmare a unei lovituri cu cotul aplicate adversarului.

În urma acestui rezultat, FC Steaua, termină turul pe prima poziție din clasament, cu 27 puncte, urmată de CSU Craiova cu 24 puncte, în timp ce ASA Tg. Mureș, cu 6 puncte de penalizare, termină pe penultima poziție cu numai 2 puncte.

Mijlocașul echipei bucureștene, Alexandru Bourceanu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Am primit un gol stupid, la o fază care nu anunța nimic. Din păcate, ni se întâmplă a doua oară într-o săptămână. Bine că am reușit să egalăm, este un lucru pozitiv. Nu am reușit să întoarcem rezultatul, doar cu Dinamo am reușit în sezonul acesta. Dacă mai marcam un gol, ar fi fost extraordinar, dar sper să fie mai bine în meciurile viitoare".

Autor, Alexandru Neață