București, 28 Octombrie 2016

FC Steaua învinge cu 2-1, Foresta Suceava și se califică în optimile Cupei României

Foresta-Steaua-1-2

Joi, în ultima partidă a șaisprezecimilor Cupei României, pe stadionul Areni din Suceava, FC Steaua a câștigat cu scorul de 2-1 și s-a calificat în optimile competiției, după un joc în care, antrenorul Reghecampf a folosit mai mult rezervele și pe care l-a dominat de la un capăt la altul.

Deschiderea rapidă de scor a steliștilor, în minutul 9, autor Ovidiu Popescu, cu un șut puternic din unghi, de la 8 metri, le-a făcut jocul mai ușor steliștilor.

Sucevenii au ripostat în minutul 17, prin Marius Matei, reușind egalarea. În urma unei pase lungi de 30 metri și a unei preluări excelente, Matei șutează plasat din 14 metri și scorul devine 1-1.

La două minute de la reluarea reprizei secunde, Steaua preia conducerea scorului, 2-1, prin reușita lui Adnan Aganovic, cu un șut pe jos din 10 metri.

În minutul 85, Vlad Achim șutează puternic din 25 metri, mingea lovește bara, revine în teren la Aganovic, iar acesta scapă mingea de sub control. Peste două minute, Denis Man scapă singur cu portarul, trage pe jos din 12 metri și respinge cu piciorul Hîntăscu.

După meci, antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Mă bucur că am reușit să ne calificăm. Am văzut astăzi și jucătorii care veneau după anumite accidentări. Cred eu că am făcut un meci destul de bun, mai ales în banda dreaptă, unde am fost tot timpul periculoși. Ne-am creat ocazii. Cred că a fost un meci bun, mai ales, ținând cont de starea gazonului și trebuie să fim mulțumiți".

Autor, Alexandru Neață