București, 09 Septembrie 2016

FC Steaua, este a treia Semifinalistă a Cupei Ligii Adeplast, din această ediție

 

 

Joi, în partida de Cupa Ligii disputată la Botoșani, FC Steaua a câștigat cu 2-0, confruntarea cu FC Botoșani și s-a calificat în Semifinalele competiției.

Pentru FC Steaua, au înscris Tudorie, în ultima fază a primei reprize și Ovidiu Popescu, minutul 49. În ultimele 10 minute, FC Steaua a evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Vlad Achim, pentru cumul de cartonașe galbene.

După meci, proaspăta achiziție a clubului FC Steaua, folosit titular de antrenorul Laurențiu Reghecampf, Dennis Man, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "M-am simțit mândru pentru că îmbrac tricoul Stelei și sper că m-am descurcat bine pentru primul meci. Sunt conștient că joc cu un număr greu pe spate (numărul 7), dar sper să-mi fac treaba cât mai bine și să-mi ajut echipa".

"Colegii m-au primit foarte bine, mă așteptam la lucrul acesta. Mister mă ea de fiecare dată să vorbesc cu el și o să învăț multe de la el. Sincer, nu mă așteptam să fiu titular, dar m-am bucurat foarte mult când am aflat. Primul gol al meu, sper să vină cât de curând", a spus în încheiere Dennis Man.

În partidele disputate miercuri în sferturile Cupei Ligii, s-au mai calificat ASA Tg. Mureș și ACS Poli Timișoara. A patra semifinalistă o vom cunoaște după ce se va disputa meciul amânat, dintre Astra Giurgiu și Dinamo.

Autor, Alexandru Neață