Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 19 Mai 2016.

FC Sevilla cucerește pentru al 3-lea an consecutiv trofeul Europa League, după victoria cu 3-1 din finala cu Liverpool

FC Sevilla, castigatoare Europa League, 2016 Stadionul Jakob-Park, din Basel, găzduit miercuri partida din finala Europa League, dintre FC Sevilla și Liverpool, la capătul căreia, spaniolii au câștigat pentru al 3-lea an consecutiv trofeul.

Deschiderea scorului a avut-o Liverpool prin Daniel Sturridge, în minutul 35, cu o execuție de excepție din 14 metri, pentru ca în primele secunde de la startul reprizei a 2-a, Kevin Gameiro, să marcheze golul egalizator, pe un contraatac și un șut cu latul din 4 metri. Andújar Moreno avea să marcheze pentru Sevilla, în minutele 64 și 70. La golul din minutul 64, se indicase un ofsaid de la margine, incorectă semnalizarea, însă centralul Jonas Eriksson (Suedia), a validat golul.

După meci, tehnicianul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat: "Am avut șansa noastră. Am condus cu 1-0 de la jumătate primei reprize, de obicei, este un semn bun. Dar, primul lor gol, într-adevăr ne-a provocat probleme. Ne-am pierdut încrederea în jocul nostru. Nu ne-am apărat bine. Noi am fost prea nervoși. Trebuie să folosim această experiență, chiar dacă acesta este un rezultat dezamăgitor și frustrant".

Jürgen Klopp, a mai adăugat: "Au fost decizii care erau împotriva noastră. Am pierdut o mulțime de finale si nu am avut niciodată decizii de arbitraj, care să fi fost în favoarea mea. Primul lucru care ar trebui făcut atunci când pierzi, este să privești la propria echipă. Jucătorii mei ar fi trebuit să arate mai multă convingere. Treaba mea este de a ajuta pe băieți să profite de oportunitatea lor și să nu cedeze sub presiune".

"Nu sunt numai eu responsabil pentru înfrângerea din această seară, suntem cu toții responsabili. Vom reveni mai puternici, în sezonul următor, promit acest lucru", a spus în încheiere Jürgen Klopp.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.