Fotbal flash-Welcome to my website

 

FC Sevilla câștigă pentru a patra oară, trofeul UEFA Europa League

Sevilla-Europa-League-2015București, 28 Mai 2015. FC Sevilla a câștigat pentru a patra oară trofeul UEFA Europa League, după ce a învins în finală echipa ucraineană Dnipro, scor 3-2, după un meci palpitant, disputat miercuri, pe stadionul Național din Varșovia.

Golurile au fost marcate de Kalinic 7′ și Rotan 44′, pentru Dnipro și respectiv, Krychowiak 28′ și Bacca 31′, 73′ pentru FC Sevilla.

Antrenorul echiepi ucrainene Dnipro, Myron Markevych, a declarat după meci următoarele: "Din păcate, ne-am permis Bacca șansa de a fi agresiv. Am făcut o mulțime de greșeli în apărare. Bacca a fost din păcate lăsat să-și facă jocul, fiind cel mai periculos atacant. Sevilla au fost mai experimentată și cred că a arătat acest lucru. Dar am încercat să facem cel mai bun joc al nostru."

Antrenorul echipei FC Sevilla, spaniolul Unai Emery a spus: "Acum nu este momentul pentru a vorbi despre viitor, deoarece acest lucru împiedică bucuria noastră din prezent. Vom vedea mai târziu, după festivități, care va fi viitorul în Sevilla. Vreau ca jucătorii să se bucure de acest moment cu fanii și apoi voi întâlni președintele clubului și pe Monchi (director sportiv), pentru a discuta. Vreau să felicit Dnipro și susținătorii săi, care au făcut un joc mare și au fost adversari pe măsură. Ambele echipe au luptat pentru fiecare metru de teren din primul minut, cu un arbitru bun. Bacca, care a marcat de două ori, în afară de calitățile pe care le știe toată lumea, este un jucator cu mare sete de goluri. Vrea mai mult în fiecare joc, el vrea să joace în Liga Campionilor și de a fi cel mai bun. Sunt foarte fericit acum".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.