București, 17 Iunie 2018

FC R București câștigă prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, scor 7-0, cu AS Singureni

Constantn-Schumacher-2018

În timp ce Campioana Ligii a 4-a București, FC R București, câștigă și prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, cu AS Singureni în deplasare, scor 7-0, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, se luptă din răsputeri pe la comisii, să câștige la masa verde promovarea echipei pe care o reprezintă, în Liga a 3-a, dar fără rezultate pe teren în confruntările directe. Atât în campionat cât și în Cupa României, echipa condusă de pe bancă de antrenorul demis între timp, Ion Ion, nu a câștigat nciun meci în cele 5 confruntări cu Academia Rapid.

Este drept că atât CSA Steaua și Academia Rapid au practicat un fotbal de calitate, mult peste nivelul Ligii a 4-a, având și mulți suporteri, iar în aceste condiții, atunci când FRF se confruntă cu completarea locurilor în Liga a 3-a, datorită multor factori, incluzând aici și incapacitatea financiară, lipsa terenurilor adecvate sau a suporterilor, cele două echipe sunt practic de nivelul Ligii a 2-a.

În meciul disputat sâmbătă la Giurgiu, pe terenul echipei Astra, Marin Anastasovici, golurile echipei FC R București, au fost marcate de Petre Goge, 11, (0-1); 57, (0-4); Daniel Niculae, 13, (0-2); Marian Vlada, 54, (0-3); Burlacu, 63, (0-5); 68, (0-6); 84, (0-7).

Meciul retur de pe stadionul Giulești, va fi unul de complezență pentru FC R București și ar fi un lucru senzațional pentru Daniel Pancu, dacă ar putea evolua măcar pentru câteva minute pentru meciul anunțat de retragere din activitatea de jucător, știind fiind faptul că a suferit de curând un accident casnic la o mână.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Real-Madrid--UCL-13-finale-castigate

 

Citește și: Clasamentul UEFA TOP 600 al Cluburilor, pe ultimii 10 ani, dat publicității pe 05 Iunie 2018

Clasamentul are implicații în aplicarea formulei de calcul privind sumele cuvenite cluburilor participante în ediția 2018/2019 în competițiile UEFA...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X