Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 24 August 2016.

FC Porto se califică în Grupele UCL, după ce a învins AS Roma, scor general 4-1

AS Roma- FC Porto, 0-3 Marți, FC Porto a câștigat în manșa a doua a play-off-ul Champions League, cu AS Roma, scor 3-0, pe stadionul Olimpic din Roma, după ce în prima manșă scorul a fost egal 1-1.

AS Roma a jucat cu doi jucători mai puțin, mai mult de jumătate de meci, prin eliminările lui De Rossi, în minutul 39 și Emerson Palmieri, în minutul 50, ambii primind direct cartonașe roșii, corect acordate- pentru faulturi extrem de dure, din partea arbitrului de centru, polonezul Szymon Marciniak.

Pentru FC Porto, au marcat Felipe, Layun și Corona, în minutele 8, 73 și respectiv 75. Joi seara (18:45), FC Porto își va afla adverasrele din Grupă, după tragerea la sorți, în timp ce AS Roma va juca în Grupele Europa League, a căror tragere la sorți va avea loc vineri de la orele 14:00.

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti a declarat pentru Premium Sport, conform Gazzeta delo Sport, după această eliminare: "Este un rezultat greu de digerat, întrucât au fost spulberate eforturile pe care le-a făcut în pregătirea meciului. Am avut o abordare greșită privind gestionarea jocului și am comis prea multe faulturi. Acesta a fost aspectul care a fost important pentru mine și că mi-am imaginat într-un mod diferit, dar nu am putut face ceea ce ne-am fi dorit".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.