Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 23 Martie 2016.

FC Brașov învinge Olimpia Satu Mare, scor 3-0, în etapa a 24-a, din Liga secundă

Andor, FC BrasovFC Brașov a câștigat meciul cu Olimpia Satu Mare, scor 3-0, disputat marți, în prima partidă a etapei intermediare, din cadrul seriei a doua a Ligii secunde.

Golurile au fost marcate în a doua repriză, de Manole, minutul 47, Andor, în minutul 64 și Ene în ultimul minut din prelungiri, din penalty.

După această victorie, FC Brașov ocupă momentan locul 4 în clasament, cu 41 puncte și speră la un loc de play-off.

Antrenorul echipei FC Brașov, Adrian Szabo a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt mulțumit de joc, la începutul primei reprize, au fost câteva situații foarte periculoase în care echipa oaspete a avut șansa să marcheze, în situații de unu la unu cu portarul. Prima parte a reprizei întâi, a fost tratată neatent, cu o insuficientă concentrare, ceea ce a făcut să avem ceva emoții. Dacă am reușit să nu primim gol, am fost convins că în repriza a doua, lucrurile se vor schimba. Drept dovadă, am reușit să înscriem și ne-am făcut meciul mai ușor".

"În meciul din etapa următoare de la Vâlcea, cu o altă echipă care luptă tot pentru play-off, vom vedea ce se va întâmpla. Nu am de unde să ghicesc dinainte deznodământul, dar putem să jucăm bine sau foarte bine și văd că avem și noroc", a mai spus Adrian Szabo.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.