FC Brașov, a învins în deplasare CFR Cluj cu 2-1

Vasile-MiriutaBucurești, 04 Noiembrie 2014. Surpriza etapei a 13-a, a produs-o FC Brașov, prin victoria cu 2-1, în meciul cu CFR Cluj, pe terenul acesteia, disputat luni.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță se confruntă cu probleme financiare, jucătorii fiind cu restanțe salariale, iar după cum a declarat antrenorul, dacă nu se rezolvă ceva în această săptămână, este posibil chiar să nu se prezinte în deplasarea de la Botoșani.

Golurile au fost marcate de Chanturia în minutul 5 din penalty pentru CFR și respectiv Marian Constantinescu, în minutele 43 din penalty și 83, pentru FC Brașov.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță a declarat după meci pentru Look TV: "N-am ce să le reproșez băieților, am tras un semn de alarmă, nu mai pot să-i motivez, de o lună de zile, numai eu știu cum îi motivez, dacă nu-i plătești nu mai vor să joace și le dau dreptate jucătorilor. Dacă săptămâna aceasta nu se vor rezolva problemele financiare, nu știu cine va mai juca aici, sincer vă spun, eu ca antrenor, n-am ce să le mai spun, de-o lună si jumătate le spun haideti băieți, mai trageți un pic, sperăm că se vor rezolva problemele. Până azi nu s-au rezolvat problemele. Nu se poate face performanță și fotbal fără bani. O să punem lacătul și să ne vedem fiecare de treaba noastră".

După acest rezultat, FC Brașov a urcat o poziție, locul 9 cu 26 puncte, în timp ce, CFR Cluj rămâne pe locul 2 cu 26 puncte, la 5 puncte în spatele Stelei.

Alexandru Neata; img. Prosport.ro

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.