Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Septembrie 2017

FC Botoșani și CSM Poli Iași, au terminat la egalitate, scor 3-3, într-un meci al etapei a 11-a

Faza-meci-Botosani-Iasi-scor-3-3

Într-un meci al etapei a 11-a, din Liga 1, disputat Miercuri, FC Botoșani a întâlnit pe terenul propriu, vecina de județ, CSM Poli Iași, într-un derby al Moldovei, încheiat cu scorul de 3-3, după un meci viu disputat și încheiat cu ambii antrenori trimiși în tribune de centralul Sebastian Colțescu.

După numai 9 minute de joc, gazdele conduceau deja pe tabelă cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Daniel Popa- minutul 5 și Mihai Roman- minutul 9. Iașiul a marcat pentru 2-1 prin Jo Santos- minutul 20, pentru ca Pedro Mendes să reușească egalarea, 2-2, în minutul 28. Botoșenenii au preluat din nou conducerea pe tabelă în minutul 57, prin golul din penalty, marcat de Laurențiu Buș. Tot dintr-un penalty, Iașiul a reușit egalarea, prin Andrei Cristea, cu 8 minute înainte de fluierul final.

Arbitrul de centru Sebastian Colțescu, a condus excelent partida, cu excepția trimiterii în tribune ai celor doi antrenori, Costel Enache (FC Botoșani) și Flavius Stoican (CSM Poli Iași), dintr-un prea mare exces de zel!

După acest rezultat, FC Botoșani ocupă în continuare locul 5, de play-off, în timp ce, CSM Poli Iași, ocupă provizoriu locul 9, de play-aut.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii