București, 25 Octombrie 2016

FC Botoșani și Astra Giurgiu, au terminat la egalitate, în utimul meci al etapei a 13-a

Botosani-Astra-0-0-et-13

În ultima partidă a turului sezonului regular, disputată luni la Botoșani, FC Botoșani și Astra, au terminat nedecis, scor 0-0, rezultat care le convine ambelor formații. Astfel FC Botoșani termină turul pe locul 4 de play-off, în timp ce punctul obținut de Astra, după victoria din grupele Europa League din deplasarea de la Plzen, se adaugă la zestrea modestă pe care o are și le dă speranțe pentru prinderea unui loc de play-off.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului a aparținut Astrei, prin Alexandru Ioniță, în minutul 65, atunci când a șutat pe lângă poartă din câțiva metri, singur cu portarul!

După meci, antrenorul echipei Campioane, Marius Șumudică, a declarat după egalul scos la Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: "Am ajuns la 3 dimineața la hotel, după deplasarea cu Plzen, din Europa League, sunt lucruri pe care lumea nu le știe. Jucând din trei în trei zile, pot fi și unele impedimente. Am arătat bine în seara asta. A doua repriză chiar am pus presiune, am avut o ocazie clară de gol prin Ioniță".

Sunt bucuros că suntem în creștere de formă. Ne așteaptă o săptămână grea, cu o deplasare la Timișoara și un joc extraordinar de greu cu Dinamo. Sperăm ca până la meciul cu Dinamo, să ne revenim din punct de vedere fizic și să luăm puncte, indiferent câte, un punct, trei, să ne apropiem de zona de play-off", a mai spus Marius Șumudică în încheiere.

Autor, Alexandru Neață