București, 26 Septembrie 2019

FC Botoșani poate pierde locul câștigat în optimile Cupei României la masa verde

../Imagini-008-2019/Botosani-CFR-Cupa

Deși a câștigat partida din 16-zecimile Cupei României cu CFR Cluj, după 120 minute de joc și excutarea penalty-urilor de departajare, FC Botoșani își poate pierde locul câștigat în optimile competiției la masa verde, cu condiția ca cei de la CFR Cluj să sesizeze comisia de disciplină a FRF.

Conform Regulamentului de organizare a activităii fotbalistice, Art. 45/7. „Echipele din Liga 1 au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 6 jucători formați la nivel național și să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor un jucător U21, format la nivel național, eligibil pentru echipa națională.”

Echipa FC Botoșani a înscris în foaia de arbitraj numai 5 jucători formați la nivel național, aceștia fiind Moescu, Chindriș, Patachhe, Câmpanu și Brânză.

Sesizarea poate fi făcută de clubul CFR Cluj sau din oficiu de reprezentanții FRF, în termen de 48 ore, iar măsura care se poate lua este pierderea jocului de FC Botoșani, prin forfait (masa verde).

Revenim la jocul disputat miercuri la Botoșani, după 90 minute de joc, scorul a fost 2-2, golurile fiind marcate de Ashkovski, minutul 37, Rodriguez, minutul 82 (pen), pentru FC Botoșani, respectiv, Golofca, minutul 55 și Burcă, minutul 60, pentru CFR Cluj. Scorul după executarea penalty-urilor de departajare a fost 4-2, în favoarea echipei gazde, FC Botoșani. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Gnabry-Germania

 

Citește și: Germania învinge Irlanda de Nord în deplasare și preia șefia grupei C în calificările pentru EURO 2020

Luni, la Belfast pe stadionul Windsor Park, Germania a reușit o victorie meritată, întrecând echipa Irlandei de Nord, scor 2-0. Victoria este apreciată...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X