Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 23 August 2015.

FC Botoșani, pierde acasă cu Pandurii, scor 2-0

Botosani-Pandurii-0-2FC Botoșani pierde puncte importante acasă în acest sezon și nu mai arată ca echipa din sezonul trecut, atunci când, greu reușea cineva să scoată egal.

După ce a pierdut un punct pe terenul propriu cu FC Viitorul, trei puncte cu Steaua, mai pierde încă trei puncte cu Pandurii, în meciul disputat la Botoșani, sâmbătă în etapa a 8-a.

Deschiderea scorului din minutul 36, aparține lui Ioan Hora, având coautor pe Ciucur, care înaintea pasei decisive a făcut ce a vrut cu apărarea botoșenenilor.

Momentul decisiv al meciului, îl reprezintă decizia eronată a centralului Ioan Dima, din minutul 66, atunci când la faultul grosolan al lui Mrzljak asupra lui Florin Acsinte, îi acordă numai cartonașul galben, în loc să-l elimine. Acsinte a fost transportat la spital cu ambulanța fiind diagnosticat cu entorsă.

Singura ocazie de gol a echipei FC Botoșani, este consemnată la startul partidei, atunci când portarul Stanca a salvat cu un reflex uimitor, respingând din plonjon balonul expediat cu capul de Dan Roman.

În secundele de prelungire ale meciului, echipa Pandurii, mai înscrie o dată prin Mihai Roman, care scăpat singur spre poartă, marchează pentru 2-0, cu un șut din 14 metri.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.