Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Iulie 2017

FC Botoșani învinge în deplasare Dinamo, scor 1-0, într-un meci al etapei a 2-a

Catalin-Golofca-gol-cu-Dinamo

FC Botoșani, areușit să dea lovitura și să cucerească toate cele trei puncte puse în joc, în deplasare cu Dinamo, în partida disputată duminică pe Arena Națională.

Singurul gol al meciului, are ca autor pe Cătălin Golofca, în minutul 69, care a fost de fapt și omul meciului. Golofca a mai trimis minge în bară în minutul 82 și a mai pus în gardă apărarea câinilor în minutul 30, atunci când a șutat din marginea careului, puțin pe lângă poarta lui Penedo.

Prima repriză a aparținut în totalitate dinamoviștilor, care au ratat enorm, prin Hanca, în minutul 16, Rivaldinho a ratat și el de două ori, în minutele 22 și 40, iar Nemec a ratat de două ori în aceiași fază. Mai întâi a șutat în bară, în minutul 45, mingea i-a revenit tot lui și a reluat pe lângă poartă din 6 metri!

Joi, de la orele 20:30, pe același stadion, Dinamo se va confrunta, în prima manșă din cadrul turului 3 preliminar al Europa League, cu Athletic Club Bilbao. Meciul cu Botoșani pierdut de Dinamo, a fost ca o repetiție generală pentru confruntarea cu spaniolii.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii