București, 27 Noiembrie 2018

FC Botoșani învinge U Craiova și evadează din penultima poziție a clasamentului

Roman-centrare-de-gol

Ultimul meci al etapei a 16-a, disputat luni la Botoșani, dintre formația locală FC Botoșani și U Craiova, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1, ceea ce înseamnă evadarea de pe un loc retrogradabil direct, urcând 5 poziții în clasament. Meciul s-a disputat pe un frig pătrunzător, cu lapoviță pe tot parcursul meciului.  

Noul antrenor al echipei botoșenene, Liviu Ciobotariu, a debutat cu victorie pe bancă și cu speranțe de salvare din zona fierbinte a clasamentului. Pentru FC Botoșani, au marcat Diego Fabbrini, în minutul 25 și Lorand Fulop, minutul 35, în timp ce pentru U Craiova, a înscris Alexandru Mateiu, în minutul 79.

Antrenorul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Nu am jucat bine în prima repriză, am riscat și am primit două goluri, dar am făcut multe greșeli de partea noastră. Repriza a doua, a fost mai bună. Nu vreau să vorbesc de arbitraj și nu pot să spun că, Craiova este avantajată de arbitri. Se vorbește mult despre echipa mea, de arbitri. Ar fi mai bine să vorbească fiecare de echipa lui.”

Legat de faptul că se dispută meciuri pe asemenea vreme și mai mult, se reia campionatul în februarie, Devis Mangia a spus: „Eu sunt oaspete în această țară. Nu vreau nici o polemică, pentru nimic, pentru mine ar fi mai bun sistemul cum este în Rusia, adică să se termine acum campionatul și din martie să se reia.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

VIDI-PAOK-1-0

Citește și: PAOK pierde la Budapesta cu Vidi și pierde șansele de calificare în 16-zecimile Europa League

Joi, la Budapesta pe stadionul Ferencváros, echipa PAOK Salonic, a fost învinsă de formația Vidi, scor 1-0, într-un meci din grupa L, a Europa League...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X