Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Iulie 2017

FC Botoșani învinge Sepsi OSK, scor 5-1, în prima partidă din etapa a 3-a, din Liga 1

Botosani-Sepsi-5-1

Primul meci al etapei a treia, disputat vineri la Botoșani, dintre formația locală FC Botoșani și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu victoria echipei gazde, scor 5-1, care o propulsează cel puțin până duminică, pe prima poziție a clasamentului.

Din minutul 48, echilibrul numeric s-a rupt, Victoraș Astafei fiind eliminat, de arbitrul de centru Cătălin Popa, pentru un fault neintenționat, într-un duel aerian.

Deși scorul arată mult prea sever, proaspăta promovată în Liga 1, a avut două ocazii mari de gol, la începutul partidei, ratate de Claudiu Herea (minutul 6) și Ghinga (minutul 13).

Autorii golurilor au fost: Andrei Miron, '1; Laurențiu Buș, '16; '59; Mihai Roman, '65; Lorand Fulop, '90, pentru FC Botoșani, respectiv Patrick Petre, '89, pentru Sepsi.

Jucătorul cel mai bun al botoșenenilor, a fost de departe Cătălin Golofca, autorul a 4 pase de gol!

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat după victoria cu Sepsi OSK, la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut încredere în echipă, era un grup cu care puteam lucra. Știam ce s-a lucrat și înainte și că puteam continua lucrurile bune ce s-au făcut până la sosirea mea. Trebuie să spunem că și adversarul a început bine jocul, chiar dacă noi am marcat foarte rapid, au reușit să echilibreze și să-și creeze ceva ocazii. În schimb, cu scurgerea timpului, cred că am revenit acolo unde anticipam înaintea jocului.”

Întrebat dacă aceste rezultate din primele trei etape îi vor propulsa pentru un loc de play-off, Costel Enache a spus: „Trebuie să rămânem într-o stare de așteptare și de evaluare corectă a campionatului, a competiției, a potențialului nostru. Poate în momentul acesta se vorbește bine despre noi. Mă consider unul din oamenii norocoși din fotbal, pentru că este greu să alcătuiești un unsprezece, fără ca să nedreptățești pe cineva. Nu trebuie să ne facem planuri după 2-3 jocuri. Este bine să avem răbdare, să analizăm situația bine și să luăm măsurile cele mai bune”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii