FC Botoșani învinge Poli Iași, scor 2-1 și termină pe locul 3, în clasamentul Ligii 1

București, 25 Februarie 2020

../Imagini-02-2020/Botosani-Iasi-2-1

În epilogul etapei a 26-a, FC Botoșani a dispus luni pe propriul teren, de Poli Iași, scor 2-1 și termină sistemul regular al campionatului Ligii 1, pe locul 3, cu 45 puncte, cu un punct mai puțin decât ocupanta locului secund, U Craiova și cu un punct mai mult peste FCSB, ocupanta locului 4.

Poli Iași reușise deschiderea de scor din minutul 30, prin Michael Omoh, însă gazdele au reușit să răstoarne rezultatul, datorită reușitelor lui Keyta, minutul 48 și Dugandzic, minutul 55.

Cu 22 puncte, Poli Iași începe play-out-ul de pe poziția echipei care va disputa jocul de baraj pentru menținerea în Liga 1, cu 11 puncte, rezultate după înjumătățire.

Declarațiile celor doi antrenori, după ultimul joc al campionatului regular

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat după victoria cu Poli Iași, la televiziunea Digi, următoarele: „Nu sunt mulțumit de echipa mea, cel puțin în prima repriză nu a fost ce-mi doresc. Este o victorie, dar umbrește toată munca de un an de zile, pentru că valoarea lor nu este cea arătată în prima repriză. Sunt fericit că am câștigat, puteam să terminăm pe locul 5 sau pe locul 6, dar cele trei puncte luate, ne-au urcat pe locul 3, ceea ce este mai mult decât onorabil.”

De partea cealaltă, tehnicianul echipei Poli Iași, Mircea Rednic a spus: „Am început rău repriza a 2-a, când am primit două goluri, în rest, să zic așa este cel mai bun joc de când am venit aici la echipă. Am avut situații, cel puțin în a doua repriză, când am fost mult mai periculoși. N-am avut ocazii clare, dar oricum echipa a jucat. Nu uitați că am jucat cu o echipă de playoff, în afara de diferența celor 10 minute, în rest a fost jocul echilibrat. Cred că am fi meritat cel puțin un meci nul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X