București, 29 Septembrie 2019

FC Botoșani învinge Hermannstadt Sibiu și trece provizoriu în clasament pe loc de play-off

../Imagini-008-2019/Hermannstadi-Botosani-0-1

După o secetă de opt etape, de la ultimul succes în campionat, de la meciul cu FCSB, în sfârșit echipa FC Botoșani, a obținut o victorie prețioasă în deplasare cu Hermannstadt Sibiu, în partida disputată sâmbătă la Târgu Mureș.

Singurul gol al partidei, a fost marcat în minutul 47 de Enriko Papa, cu o reluare cu capul, din centrarea excelentă a lui Ongenda. Cei de la Hermannstadt, au avut posibilitatea deschiderii scorului, la cea mai mare ocazie de gol a meciului, în minutul 16, atunci când, Caiado a șutat din 15 metri, iar mingea a nimerit vinclul porții lui Pap.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani ocupă în clasament, cu două etape înaintea încheierii turului de campionat, locul 6, cu 15 puncte, în timp ce Hermannstadt, ocupă antepenultima poziție, cu 10 puncte.

Antrenorul sibienilor, Costel Enache a declarat după eșecul cu FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „La antrenamentele din această săptămână, ne-au ieșit foarte bine toate obiectivele și paradoxal, lucrurile nu ies la joc! Sunt foarte mulțumit de modul de implicare, de concentrare al jucătorilor, dar uite că nu se vede în joc și atunci, cea mai mare parte de vină este la mine. Am avut jocuri când, din trei șuturi pe poartă, am primit trei goluri, n-am reușit să înscriem, am fost ineficienți în ceea ce am făcut. Am căutat să corectez lucrurile în săptămâna aceasta și n-am reușit, iar eu când mă simt un pic derutat, este normal să iau decizii, pentru că, dacă eu sunt derutat, toți cei din spatele meu, vor fi și mai derutați decât mine.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Marius-Burca

 

Citește și: Ce spune Marius Burcă, președinte Metaloglobus, după ce a aflat că va întâlni FCSB în 16-zecimile Cupei

Joi la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, etapă în care intră în cursa pentru cucerirea trofeului și echipele din Liga 1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X